2008. március 31., hétfő

Javier Moro : Indiai szenvedély

Nagyon szeretem az igaz történeteket, nos ez a könyv olyannyira igaz, hogy a kötet közepén jó pár oldal eredeti fotó is van.
Anita Madridban egy zenés kávézóban táncol - így próbálja anyagilag támogatni a családját, és mint a mesékben jön a királyfi illetve egy indiai maharadzsa Jagatijt Singh, aki nemcsak elhalmozza a 17 éves lányt ajándékokkal, hanem házassági ajánlatot is tesz a szülőknek, akiket persze elvakít a mesés gazdagság......

Egy igaz történet egy fiatal lányról, aki megismeri India hagyományait, és a szerelmet(?), sokszor magányos, és hiányzik a családja de igyekszik férje kedvében járni, és még akkor sem keseredik el mikor rádöbben, hogy valójában Ő már az ötödik feleség nem az első!! Közben igaz barátokat lel, és India szörnyű, barbár oldalával is megismerkedik.
Megtapasztalja az igazi szerelmet - ami egyben azt is jelenti, hogy mindent elveszít amit eddig elért....

Szintén letehetetlen könyv, mert bár azt hisszük egy unatkozó hercegnő életrajzát tartjuk kezünkben, a történet alaposan rácáfol erre.

Üdv.Csenga

3 megjegyzés:

Ani írta...

Köszönöm csenga, hogy ajánlottad ezt a könyvet!! :)

Borostyán írta...

Csenga: a történet napjainkban játszódik?
Nagyon izgalmasan hangzik! Köszönöm.

Csenga írta...

Kedves Borostyán a könyv a múlt század elején játszódik,igy sajnos már senki sem él a szereplők közül-a könyv végén az iró az összes főszereplő élete végét is összefoglalja.