2011. október 17., hétfő

Ree Drummond:Tűsarkúban a prérin

Ki az a nő aki a világ egyik legbefolyásosabb bloggere??Akinek blogjára havonta 22 milliószor kattintanak? Aki írt már szakácskönyvet,mesekönyvet,tévés főzőműsora van,és a róla készülő film főszerepét Reese Witherspoon játssza majd?

Nagyon jól sikerül a fülszöveg,ennél vevőcsalogatóbb már nem is lehetne.

Mostanában egymás után olvastam a nehezebb témájú könyveket ,pont jókor akadt meg a szemem ezen a kis habkönnyű olvasmányon.

Ree jelenleg egy farmon él ami a legközelebbi várostól negyven kilométerre fekszik,ahol nem a forgalom zaja hanem a prérifarkasok üvöltése a megszokott háttérzaj.Négy gyereket nevelnek élete szerelmével,ahogy Ő hívja-Malrboro Mannal. Megismerkedésük és közös életük kezdetére csatlakozunk hozzájuk.A kötet végén születik meg első gyermekük,de valahogy az az érzésem,hogy pont a legnagyobb izgalmak kezdetén lett vége az első résznek,bízom benne,hogy lesz még folytatás.

Ree népszerűsége az őszinteségének köszönhető,nyíltan beszél szorongásairól,szüleivel való kapcsolatról,a terhességről,szülésről.Egy városi lány naivságával tekintett vidéke életére,azt gondolva,hogy majd uborkaszedés közben kell szülnie:D

A kötet végén a szerző pár receptet is megoszt velünk amik nagyon jók,és egyszerűek,semmi különleges hozzávalókat nem igényelnek,mint például a homár bajusz vagy sáfránymag.Vannak köztük húsételek is ,amik azért meglepőek mert Ree a Malrboro Man előtti életében vegetáriánus volt.

Aki szét szeretne nézni Ree honlapján ami 2006-ban indult itt teheti meg:

http://thepioneerwoman.com/

A könyvborító nagyon aranyos lett.

A kiadó új a piacon,a könyv belső borítóján vannak ugyan elérhetőségek,de én sajnos hiába próbálkoztam nem találtam meg. (www.pioneerbooks.hu) klubtagságot is lehet váltani-ezt sem találtam meg ,ahogy a honlapjukat sem.


6 megjegyzés:

valentina írta...

Kedves KÖnyvmolyok!

Nagoyn örülünk, hogy a könyvünk felkeltette az érdeklődésedet! Gőzerővel dolgozunk, hogy a honlap a lehető leghamarabb készen legyen, mert egy itthon teljesen egyedülálló kiadói honlapot készítettünk. Azonnal értesítünk, amikor készen van a programozás, mert örömmel látnánk az olvasóink körében és a klubtagok között!
Köszönjük az értékelést!
Pioneer Books

Csenga írta...

Remélem tényleg érdemes várni a honlapra:-)
Örülök,hogy nem én voltam a béna,már azt hittem csak én nem találtam meg az oldalt.

Izgatottan várom az értesítést,remélem ez a pozitív értékelés jókra árengedményt jelent majd a számomra:D

valentina írta...

Kedves Csenga!

Hidd el, érdemes!
Tényleg nagyon sajnáljuk, hogy kicsit megcsúszott a programozás, de a Facebook-on már ott vagyunk, úgyhogy szeretettel várunk a Pioneer Books oldalára!
Figyelembe fogjuk venni az értékelést! :)

Csenga írta...

Kedves Valentina!

Köszönöm szépen:-)))

valentina írta...

Kedves Csenga!

Ígértem, hogy szólok, amikor kész a honlapunk, és most örömmel teszem, mert megjelentünk!
Nagyon örülnénk, ha ellátogatnál hozzánk, mert kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
Ott mindent megtalálsz, amit a könyvek belső borítóján ígértünk és ajánlottunk.

Üdv,
Valentina

Csenga írta...

Kedves Valentina!

Köszönöm,hogy értesített.Máris rohanok:-))))