2008. augusztus 29., péntek

Marian Keyes:Szusi kezdőknek


Marian Keyes az új "barátnőm":)
A könyvtárból a Görögdinnyét hoztam ki tőle-kicsit húztam a szám mert két kötetes volt.De mivel a stílusa nagyon megtetszett,felcsillant a szemem mikor újabb könyvét láttam meg a polcon.
Három fiatal nő boldogságkeresése-nem kaptafa módon megírva!
Lisa,Ashling,és Clodagh-teljesen különböző karakterek,életutak.Az irónő a maximumot hozta ki a karakterekből és a sztoriból is!
Lisat New Yorkból küldik Dublinba,hogy egy új női magazint indítson el a siker útján-bár Lisa ezt kudarcként éli meg,hiszen neki New York a világ közepe.Ashling a boldogtalan munkanélküliek napjait tengeti mikor felveszik ugyanehhez az indul laphoz segédszerkesztőnek,Clodagh pedig Ashling barátnője.Megismerkedhetünk egy női magazin készítésével annak szépségével,és rút arcával is.Bepillanthatunk egy boldogtalan házasságba,és megismerhetünk két nőt akik a boldogságot keresik,de mindkettő másképp.
Egy percig sem unatkoztam,nincsenek üresjáratok a történetben.És bár egy picit sejtettem mi lesz a történet vége,a szerző azért bőven ellátta csavarokkal is a sztorit:)
Üdv:csenga

6 megjegyzés:

Amadea írta...

Én is nagyon szerettem, habár már régen olvastam:) Ajánlom még az Utolsó esély szalont, az is hasonló stílusú, de kétkötetes:) De vékonyka mindkettő:)

Csenga írta...

Szia!
Pont ezt az Utolsó esély szalont láttam a könyvtárban,csak ennek is olyan gagyi a boritója:(de ha Te mondod akkor ezt is elolvasom:Üdv:Csenga

Amadea írta...

Van olyan Ulpiusos könyv, aminek nem magasan művészi (értsd: baromi ronda) a borítója?:) Ha van is, nagyon kevés. Pl. Az időutazó felesége.
Keyesnek már megjelent az új könyve, Van valaki odaát? a címe. Asszem, ennél már az eredeti borítót vették át (biztos kifogytak az ötletekből, vagy túl sok fenyegető e-mailt kaptak).
Te tényleg csak azért elolvasod, mert nekem tetszett és ajánlom?:) Köszi, hogy ennyire bízol az ízlésemben:)

Csenga írta...

Naná,hogy bizom az izlésedben:)
Annál is inkább mert már vannak dolgok amikben egyetértünk-lásd könyvboritó:)

Amadea írta...

Jaj, köszi, annyira jólesik a bizalmad:) Iggen, és Marian Keyesben is egyetértünk, úgy látom:) A Lucy Sullivan férjhez megy-et olvastad? Amikor kisebb koromban olvastam, nagyon tetszett, nemrég újraolvastam, de...:S

Csenga írta...

Igen olvastam,és halványan emlékszem,hogy nem volt akkora durranás-talán az első könyvei közt iródott ,és ezért nem sikerült olyan jól:)
Azóta szerencsére fejlődött a csaj:):)