2008. november 13., csütörtök

Kathy Lette: Hogyan öljük meg a férjünket

Csak azért vettem ki a könyvtárból eme darabot mert Amadea jó véleménnyel volt róla,és láss csodát pár nap múlva ott csücsült a könyvtárban az új könyvek polcán.
A boritó nekem nem tetszik,ahogy a cim sem...no de lássuk a tartalmat:

Hannah, Cassie, és Jasmine jó barátnők (ahogy az lenni szokott)Hannah a leggazdagabb hármójuk közül, Jasmine sem panaszkodhat, Cassie aki a legközelebb állhat az olvasóhoz, és főleg azért mert ő az átlagember figurája-egy általános iskolában tanit, neveli a két gyermekét,és pakol a férje után.... csendben csordogálnak a napok,aztán egy nap Jasminet letartóztatják férje megölésével gyanúsitják-innentől kezdve visszafelé iródik a történet, vagyis, hogy hogyan jutottak el-e sötét napig. Jasmine a házassági évfordulojukon ,egy véletlen folytán rájön, hogy a férje csalja...aztán rohamléptekkel Cassie, és Hannah házassága is összeomlik - mindhárom esetben a hűtlenség miatt.
Egyébként nagyon komor történet lenne, ha az irónő nem font volna bele annyi humort, és aranyköpést. Az egyik oldalon majdnem bömbölünk,olyan jól ábrázolja az elhagyott feleség, a magára maradt ember lelkiállapotát,a következő oldalon meg majd megszakadsz a nevetéstől.

Vannak benne jócskán csavarok is, sőt kérdéses, hogy barátnők maradnak-e a történtek után?
Persze túlzásoktól sem mentes a történet-dehát ez egy kitalált sztori nem pedig dokumentumregény :)
Az utolsó oldalig tartogat izgalmakat a sztori!


2 megjegyzés:

stippistop írta...

egészen kedvet kaptam! rám férne most egy izgalmas, de könnyedebb könyv! :o)

Csenga írta...

Stippistop ebben az esetben ,ezt a könyvet neked találták ki:)