2010. április 26., hétfő

Elizabeth Hoyt:Leopárdherceg


A borító tetszett meg annyira,hogy megszereztem a könyvet ,és még az sem tántorított el,hogy a könyv sarkában ott virított a romantikus regény-figyelmeztetés...nos most már tudom,hogy a romantikus az egynél több ,részletesen leíró szexjelenetet jelenti ...amivel nincsen semmi baj,de a jóból is megárt a sok...meg ez a szintű alaposság már-már vetekedett egy felvilágosító könyv ismertetőével.

Na de a történet maga ,nagyon tetszett,remek szereplők, a stílustól elé voltam varázsolva,tulajdonképpen majdnem végigvigyorogtam a könyvet,olyan jó szövegek vannak benne,nekem a Csengetett Milord c. angol sorozat jutott eszembe a könyvről.Ugyanaz a humor,és mondatok,amitől remek lett.

Georgina miután nagynénjétől megörökölte birtokát,úgy gondolta már nem kell megfelelnie az elvárásoknak,és a gazdag férjet sem kell keríteni neki.Így beköltözik a birtokra,húgával együtt.Hamarosan megismerkedik birtoka intézőjével,akivel igencsak szimpatizálnak,de persze mindketten tudják,hol a helyük a dolgok rendszerében...ennek ellenére rendre együtt töltik a napjaikat,már csak azért is mert a környék gazdaságaiban valaki mérgezi az állatokat,és egy régebbi ügy miatt mindenki Georgina intézőjére gyanakszik.persze megjelenik a család,Georgina jópofa testvéreitől is körbevigyorogtam a fejem.Persze lassan minden rejtélyre,és titokra fény derül,de ezek is jól lettek kitalálva...bár azért sejteni lehet a történet végét,de ugye romantikus irodalom lévén szó,ez megbocsájtható.

Van minden szex,szerelem,ármány,árulás,izgalom,ami csak kell egy jó szórakoztató könyvhöz.Úgy gondolom ha Hoyt nem lenne ilyen jó,ez a regény igencsak silányra sikeredett volna.De remek lett,engem lekötött.,szórakoztatott...csak azok a fránya szexjelenetek lehettek volna rövidebbek,és kevésbé kitárulkozóak...

A könyv címe érdekesen lett kitalálva,Georgina minden alkalommal,mikor a férfival találkozik egy mesét mond amint a könyv végére érünk a mese is befejeződik a Leopárdhercegről.

Hoyt másik regénye a Hollóherceg,azt is szeretném elolvasni,és készül a Kígyóherceg-hűha ebben csak szex lesz???már csak a kígyóból kiindulva:D


Nincsenek megjegyzések: