2010. január 29., péntek

Holly Hill:Luxusnyalánkság


Holly Hill csinos,a harmincas évei végén jár,a véletlen egy nős férfi karjaiba sodorta,aki nem mellesleg dúsgazdag volt,Holly pedig megrészegült a rengeteg bankó láttán.A kapcsolat csúfos véget ért,a férfi visszatért a családjához.Holly pedig úgy gondolta többé nem képes visszatérni a munkájához-pszichológusként kereste a kenyerét.Míg gazdag szeretője eltartotta Holly számolatlanul szórta a pénzt,de a férfi távozásával a bankszámlája is kiapadt.Holly épp a neki való munkát kereste ,mikor egy barátja arra biztatta,foglalkozzon azzal amihez valóban ért,és még szereti is csinálni-legyen escort lány,nyíltabban szerető,még nyíltabban luxus prosti...
Nekem erről az a véleményem,hogy erre születni kell...akinek van gyomra hozzá-csúnyán fogalmazva.nem tudom mennyire ferdítette el a szerző az igazságot,de nekem kicsit hihetetlennek tűnt,hogy Holly hirdetésére több száz!!!e-mail jött,pedig nyíltan fel lett tüntetve a tarifa...a másik amit nehezen hiszek,hogy a férfia többsége inkább szellemi partnert keresett-még rakéta tudós is csapta a szelet Hollynak!!!
A hirdetés részletes volt,Holly nemcsak masszírozást vállalt,de főzést,magas röptű eszmecserét,ingyen parkolást!!!és szexet-amiben szintén sokoldalú.
Holly a beömlő ajánlatokból válogatni kezd,és megtörténnek az első találkozók is-ezekről és a levélváltásokról részletesen beszámol.
Amit megint csak kétkedve fogadtam,az az,hogy az összes férfi egytől-egyig gyönyörűnek találta a szerzőt.Bezzeg nem volt hiány csúnya kliensekben.
A szerző kifejezetten az anyagi megbízhatóság szerint válogatott,nem érdekelte(látszólag) a férfi viselkedése,kora,megjelenés-ha márkás ruhát viselt már szimpatikus volt...
Nekem kicsit gondom volt magával az írás stílusával,a megfogalmazásokkal.
Mindenesetre tanulságos történet,nekem a mai világ celeb jelszava ugrott be:van az a pénz,amiért korpás lesz a hajam. Ők is valamilyen szinten eladják magukat....
Nem vagyok álszent,én is szeretem a jólétet,a pénzt amit gondolkodás nélkül elkölthetek,de az nem mindegy hogy milyen áron.Hülyét és kurvát sosem csinálnék magamból.
A szerző egész idő alatt újra és újra bizonygatja,hogy milyen jó érzés!!boldoggá tenni valakit,egyengetni egy házasságot!!!!????és akkor lenne kurva,ha egyszerre több partnere lenne...a szerző korához,és képzettségéhez képest szerintem buta.
Ez a könyv szerintem a Szex és Tandíj elődje...ott egy diák lány "kényszerül" szexre a tandíjért...jajjj már ettől ideges lettem...
Én elfogadom ha valaki ezt a megélhetési formát válassza,csak akkor ne takarózzon blődségekkel,amit saját maga sem hisz el.


Nincsenek megjegyzések: