2010. január 28., csütörtök

Melissa Hill:érted mindent


Melissa Hill-től ez a második könyv amit olvastam,és nehezen tudom eldönteni melyik a jobb...az elsőben nagyon szerethető karaktereket alkotott,ez a második pedig rengeteg meglepetést tartogat.Amitől kicsit mérges is lettem,mert olvasás közben becsapottnak éreztem magam....de most pár nappal olvasás után,jónak találom a szerző ötletét.
Tara harmincas éveiben jár,és a tipikus munka ,család egyensúlyt nehezen találja.De épp mikor örülni kezd,hogy csak ennyi gondja van,a családja rendkívüli kupaktanácsra hívja,ahol Emma a húga közli,hogy terhes,és bár tudja ki az apa nem árulhatja el,és megtartja a bébit.
A következő válság barátnője Liz házasságában keletkezik,Liz arra gyanakszik,hogy férje félrelép...Emma és Liz férje gyerekkori barátok,sőt egy időben egy pár voltak,Liz legnagyobb félelme látszik beigazolódni-Emma gyerekének, férje az apja!
Tara egy kis időre maga mögött hagyja a családi,és baráti gondokat és nyaralni megy,ahol megismerkedik Natalie-val.Tara nem is sejti,hogy Natalie olyan embert hoz elő a múltból,akit Tara évek óta felejteni akar....

Nos amikor már látszólag teljesen összekuszálták a szálakat,és mi okosan kigobozzuk,lapozunk egyet és teljesen összezavarodunk...Hill nagyon hatásos befejezést talált ki.
Akik szeretik az ilyen csajos,párkapcsolat boncolgatós könyvet azoknak igaz meglepetés lesz.
Kicsit a borító félrevezető,legalábbis nekem túl rózsaszín..bár igaz,hogy nem szépirodalmi kötet,de egy visszafogottabb borító is remekül passzolna hozzá.

Nincsenek megjegyzések: